De kosten voor het seminar zijn inclusief:

  • deelname aan seminar voor twee dagen
  • hotelovernachting en ontbijt
  • lunch op dag 1 en dag 2
  • diner op dag 1
  • koffie en thee
DAIR lid, met vroegboekkorting €425
DAIR lid, zonder vroegboekkorting €525
Geen DAIR lid €625

De vroegboekkorting is geldig bij aanmelding voor 1 oktober 2019.

Annuleringsvoorwaarden
Tot zes weken van tevoren kunnen deelnemers die zich voor het seminar hebben ingeschreven, kosteloos annuleren. Daarna worden administratiekosten van € 100,– in rekening gebracht. Bij annulering binnen één week voor het begin van het seminar is het volledige bedrag verschuldigd. Bij onvoldoende inschrijvingen kan het seminar worden geannuleerd. De reeds betaalde deelnemersgelden worden dan uiteraard (kosteloos) gerestitueerd.

Het gehele seminar vindt plaats op Landgoed Zonheuvel, Amersfoortseweg 98 te Doorn.

De locatie is gemakkelijk met de auto te bereiken en biedt gratis parkeerplaatsen.

Reist u met het openbaar vervoer? Speciaal voor de bezoekers van het seminar is er een bus gereserveerd die u vanaf station Driebergen-Zeist naar Landgoed Zonheuvel brengt. LET OP: als u van deze busdienst gebruik wilt maken, dient u dit bij aanmelding voor het seminar op te geven.

Heeft u een speciaal verzoek of wilt u bijvoorbeeld dieetwensen doorgeven? Dit kan bij de aanmelding. Tevens kunt u mailen naar [email protected].

Bent u benieuwd wie er naar het seminar komen? Bij aankomst ontvangt u een map met daarin een deelnemerslijst.

Heeft u een project dat u graag wilt delen met collega’s? Of heeft u behoefte aan een klankbord? Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden in de zogeheten Collega’s aan het woord (CAW). Meer informatie is hier te vinden.

0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec