Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Op de ALV tijdens het DAIR seminar is het al even aangegeven: het zou mooi zijn als meer DAIR leden ook op het EAIR Forum acte de présence zouden geven. Omdat wij uit ervaring weten dat het EAIR Forum nog leuker is als je zelf iets bijdraagt, willen we graag andere DAIR leden die iets minder ervaring hiermee hebben, een steuntje in de rug geven.

We weten wel dat het (40e!) EAIR forum zal plaatsvinden bij de CEU in Budapest van 26-29 augustus 2018. Het centrale thema is Competition, Cooperation and Complementarity in Higher Education. We weten nu al dat er 8 tracks zullen komen:

 1. Teaching and learning
 2. Quality in higher education
 3. Governance and management
 4. Social dimension of higher education
 5. Academic technologies
 6. Academic career development
 7. University autonomy
 8. Innovation in higher education

Er zijn dus meerdere tracks waar DAIR leden met hun expertise een mooie bijdrage kunnen leveren en, voor onze praktijk zeer relevante, inzichten kunnen opdoen. De call for proposals zal waarschijnlijk begin december langskomen.Wij hebben een bijeenkomst georganiseerd op woensdag 20 december, van 17:30-19:00 uur (in de buurt van Utrecht CS; exacte locatie volgt).
Wat kun je daar verwachten:

 • Tips voor het schrijven van het papervoorstel;
 • Input bij het bedenken van een goede beginvraag;
 • De voorbereiding van je presentatie;
 • Samen nadenken over wat anderen (ook/juist buiten Nederland) hebben aan jouw bijdrage;
 • Ideeën over de beste track voor je paper (dat is niet altijd de IR track);
 • Inventariseren van mogelijke samenwerking met anderen.

Deze workshop wordt georganiseerd door Ben Kokkeler en Nynke Jo Smit. Zij hopen zo een steentje bij te dragen aan de professionalisering van DAIR leden en natuurlijk ook aan het volgende EAIR Forum.