BI Consultant BSO

1,0 fte (36-40 uur)
Deventer & Enschede
Onderwijsgevend Personeel (OP)
Sluitingsdatum: 02-12-2019

Spreekt het jou aan om als voortrekker de ambities en verdere professionalisering van het BI Competence Center binnen de Business Support Organisatie (BSO) van Saxion te realiseren? Dan komen wij graag met jou in contact!

De Business Support Organisatie van Saxion is per direct op zoek naar een BI Consultant, die binnen een ambitieuze organisatie, die volop in beweging is, een grote bijdrage wil leveren aan de verdere professionalisering van BI. Als Business Intelligence Consultant ben jij dé gesprekspartner voor de (interne) klant op het gebied van BI binnen Saxion. Je bent in staat om de business behoefte te vertalen naar een moderne en toekomstbestendige BI-oplossing. Vanuit je professionaliteit ben je blijvend op de hoogte van BI-ontwikkelingen op de markt en weet je deze door te vertalen naar mogelijkheden voor Saxion.
Lees meer …

Meer informatie over deze vacature is te vinden op de website van Saxion. Solliciteren gaat via de sollicitatiebutton op de site. Deze vacature staat gelijktijdig intern en extern open. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.