Bij de VSNU gaat een aantal nieuwe collega’s zich middels een training bekwamen in Tableau. Nu biedt Tableau in Nederland weinig classroom-trainingen aan. Vandaar dat de VSNU een driedaagse on-site training wil organiseren voor maximaal 12 personen. De training vindt plaats drie dagen op rij. Met de VSNU-ers zijn er 3 plekken bezet. De overige plekken stelt de VSNU graag beschikbaar aan mensen uit het DAIR-netwerk c.q. aan personen van organisaties in het hoger onderwijs die werken met Tableau.

De totale kosten bedragen ongeveer €13.500. Deze zullen naar rato worden omgeslagen.

(NB: dat zijn alleen de kosten voor de daadwerkelijke Tableau training; ruimte, koffie/thee als ook lunch worden door de VSNU gefaciliteerd).

We laten de training doorgaan vanaf 7 personen. De training vindt plaats in Den Haag, bij de VSNU.

Voor informatie over de inhoud van de training “Desktop I & II: Accelerated”: https://www.tableau.com/learn/classroom/desktop-accelerated 

Voor informatie over de on-site training: https://www.tableau.com/learn/classroom/on-site

Let wel: het gaat om een standaard gecertificeerde Tableau-training. Alleen als je zelf Tableau gebruikt binnen de organisatie en mee kan nemen op een laptop, is deze training geschikt voor jou. De training gaat niet in op data die in het hoger onderwijs worden gebruikt, maar maakt gebruik van de standaard trainingsdatasets.

Meld je graag aan bij [email protected]. Middels een datumprikker prikken we vervolgens een drietal opeenvolgende dagen in september of oktober.

Qua uiteindelijke deelname geldt: wie het eerst komt, die het eerst maalt.