Proost je mee tijdens de DAIR Zomerborrel op woensdag 27 juni?

We starten om 15.00 uur met een inleiding en presentatie door onze host: Vereniging Hogescholen (VH).

Judith Scheele en Marcel Tillema van het team bestuurlijke informatievoorziening van de VH zullen toelichten hoe zij data gebruiken voor beleidsondersteuning zowel binnen het verband van de vereniging als naar buiten toe. Daarbij staan ze stil bij de AVG en welke aanpassingen als gevolg van de aangescherpte privacywetgeving hebben plaatsgevonden in de VH kennisbank (zie vernieuwde opzet via Feiten & Cijfers dashboard). Ten slotte zullen ze kort iets zeggen over de ideeën voor het sectordashboard (hier zullen ze bij het DAIR congres in november dieper op ingaan).

Van 16.00 uur tot 18.00 uur staat er een hapje en drankje klaar. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar [email protected]