Het seminar van dit jaar staat in het teken van de toekomst: “DAIR into the future”. Naast vier keynotespeakers en vier kennissessies is er de mogelijkheid om actief kennis en ideeën met elkaar te delen via de CAW. Daarom vragen we iedereen om na te denken over een onderwerp dat in zijn/haar werk aandacht heeft gekregen en dat hij/zij graag met collega’s van de DAIR zou willen delen.

Heb je een leuk onderzoek gedaan, een specifieke techniek toegepast (dataverwerking, student-analytics enz.), een rapportagevorm ontwikkeld (dashboard, infographic enz.), een interessante ontwikkeling in het onderwijs of onderzoek geconstateerd of iets anders dat je met collega’s wil delen? Of heb je een vraag of dilemma waar je met collega’s over wil sparren? Meld je dan aan voor een CAW!

Speciale CAW: DAIR challenge

Afgelopen jaren is op het DAIR-seminar altijd aandacht voor visualisatie van resultaten, en steevast leidde dat tot enthousiaste reacties. Een plaatje werkt voor velen vaak beter dan een praatje. Op het komende seminar willen we hier dan ook extra veel kennis over uitwisselen door te kijken hoe ‘visualisaties uit het echte leven’ van de institutional researcher eruit zien. We zijn daarvoor op zoek naar mooie, lelijke, spannende, saaie, maar vooral leerzame voorbeelden uit jullie eigen praktijk. Heb je iets gezien of iets gemaakt, dat vragen opriep, een succes was of juist mooie mislukking werd, van jezelf of van een ander? Laat het dan komend seminar zien of vertel er iets over (kort of lang). Elke deelnemer aan deze DAIR-challenge maakt kans op een leuke prijs! Want wat is een challenge zonder een winnaar? Wil je meedoen aan de challenge? Stuur vóór 1 september een email aan: [email protected]

Posters

Heb je een poster gemaakt voor een conferentie of intern voor de eigen instelling? Geef je dan op voor een posterpresentatie!

Interactieve workshops

Heb je specifieke kennis over dataverwerking (SPSS, R), -visualisatie (QlikView, PowerBI) -beheer (nieuwe applicatie), onderzoeksvaardigheden (vragenlijsten maken, interviews houden)? Is er een nieuw programma dat ook voor je collega’s interessant is of wil je graag in een groepje samen iets proberen of ontwikkelen? Geef je op voor het organiseren van een interactieve workshop!

Presentatie

Hiermee bedoelen wij de meest klassieke vorm van de CAW’s. Heb je iets dat je graag wil presenteren? Laat het ons weten en geef ook aan hoeveel tijd je hiervoor graag zou willen hebben (max. één uur), dan gaan wij in het programma hier de ruimte voor te maken!